Brunarice – varčne lesene hiše v sozvočju z naravo

Vsak izmed nas si najbrž želi izboljšati kakovost svojega življenja, predvsem takrat, ko se umaknemo v svojo zasebnost, stran od dela in vsakodnevnih obveznosti. Brunarice so odlično okolje, v katerem človek lahko sproščeno zadiha, se pomiri in uživa. Lesena brunarica namreč nudi posebno klimo, ki jo omogoča le gradnja iz naravnih in okolju prijaznih materialov. Takšne brunarice (bivalne ali le za občasno uporabo) omogočajo varno, varčno in ekološko bivanje, kjer koli že služi svojemu namenu. Cenik za brunarice ni povsem fiksen, saj je vsaka lesena hiša projekt zase, ki zahteva doložene prilagoditve. Ravno zato je izdelava brunarice vedno svojstven izziv, ki posledično pomeni zadovoljnega uporabnika, saj ta dobi tisto, kar si je želel.

 

Izdelava brunaric – naravno, naravno naravno!

Brunarice so hiše, izdelane iz brun. Lahko služijo kot vikend ali za občasno bivanje, lahko pa so tudi povsem običajni stanovanjski objekti – bivalne brunarice. Tako kot velja za vse hiše podjetja Loghouse, je tudi izdelava brunaric podvržena enemu samemu cilju – varni, varčni in okolju prijazni hiši. Ker so izdelane iz skoraj izključno naravnih materialov, so naše brunarice izjemno prijetne za bivanje, hkrati pa ne onesnažujejo okolja. Poleg tega les odlično zvočno in toplotno izolira, zato so stroški ogrevanja minimalni. In ne pozabimo – takšna lesena brunarica je videti čudovito, kar seveda ni nepomembno.

 

Lesene brunarice – cenik

Lesena brunaricaCena bivalne brunarice ali takšne za le občasno uporabo nikoli ni fiksna, saj je odvisna od številnih dejavnikov – velikosti, oblike in gradnje. Lahko pa z gotovostjo rečemo, da je cena primerljiva z enako kakovostnimi hišami klasične gradnje, predvsem če upoštevamo, da so brunarice varčne hiše, pri katerih boste za ogrevanje porabili izjemno malo denarja. Pri odločitvi za leseno brunarico je pogosto odločilen še en dejavnik: ekološka neoporečnost. Brunarice so namreč do okolja prijazne že z uporabo materialov in zasnovo, poleg tega pa zaradi varčevanja z energijo za ogrevanje veliko pripomorejo k zmanjšanju onesnaževanja okolja. Z izbiro lesene hiše torej naredite veliko za soje zdravje in dobro počutje, ste prijazni do okolja, obenem pa manj denarja porabite za stroške.