Gradnja brunarice zahteva veliko znanja in izkušenj

Gradnja brunarice je lahko kar precejšen podvig, četudi gre načeloma za manjši objekt. Tako je načrtovanje in izdelavo brunarice najbolje prepustiti izkušenim strokovnjakom za to področje, ki bodo poskrbeli za vse podrobnosti, seveda pa lahko pri gradnji brunarice tudi sami aktivno sodelujete s svojimi željami in predlogi.

 

Gradnja lesenih vrtnih brunaric

 

 

Profesionalna gradnja brunarice želenega tipa in velikosti

Lesene hiše in brunarice niso primerne zgolj kot občasna, počitniška bivališča za umirjeno preživljanje prostega časa, ampak je mogoča tudi gradnja večje brunarice, ki lahko nadomesti klasično, zidano hišo. Glavne prednosti lesenih hiš in brunaric so predvsem hitrejša izgradnja in ugodnejša končna cena, ne nazadnje pa tudi zanimiv, eleganten videz lesa, tradicionalnega gradbenega materiala, ki ne gre nikoli zares iz mode. Gradnja brunaric, s katero se ukvarjamo v podjetju LogHOUSE, je ena naših ključnih dejavnosti. Številne izkušnje, ki jih imamo na tem področju, so zagotovilo, da bo delo opravljeno natančno in profesionalno, obenem pa čim hitreje oziroma v skladu z dogovorjenim rokom. Gradnja brunarice vedno vključuje sledenje vašim specifičnim željam in popolno seznanjenost naših strank s potekom dela.

 


Lesene brunarice – cena

Končna cena lesene brunarice je odvisna predvsem od velikosti brunarice, pomemben dejavnik, ki vpliva na ceno lesene brunarice, pa je tudi vrsta in kakovost uporabljenega lesa. Poleg tega je cena lesene brunarice močno odvisna tudi od obsega opravljenih del. Tako je cena lesene brunarice na ključ v povprečju najvišja, vendar pa morate upoštevati, da ne boste potrebovali dodatnega časa za opremljanje in urejanje podrobnosti. Višjo ceno lepe brunarice na ključ tako odtehta dejstvo, da končni znesek vključuje urejeno izolacijo, ogrevanje, polaganje keramike ipd. Vaša naloga je tako le še vselitev.

 


Vrtne brunarice so izjemno praktične

Dejavnost našega podjetja med drugim vključuje tudi prodajo vrtnih brunaric, ki so v povprečju nekoliko manjše od klasičnih. Izjemna praktičnost vrtnih brunaric je povezana predvsem z dejstvom, da so uporabne za najrazličnejše namene. Tako lahko vrtno brunarico uporabite kot uto za shranjevanje orodja in drugih predmetov, kot improvizirano pisarno ali pa jo spremenitev v prostor za razna praznovanja in druženja s prijatelji in družino. Poleg naštetega pa se lahko vrtna brunarica uporabi tudi kot manjša počitniška hišica. Možnosti je torej precej, zato gre vsekakor za zelo koristno pridobitev, ki jo poleg tega odlikuje tudi ugodna cena in hitra montaža oziroma postavitev, ki jo lahko ob upoštevanju navodil po želji izvedeti tudi sami.