Izdelava brunarice »na ključ«: hitra in ugodna postavitev lesene brunarice

Izdelava brunarice je bila v preteklosti omejena predvsem na počitniške objekte, danes pa postaja vse pogostejša izdelava brunaric, v katerih lahko bivate vse leto, saj so dovolj prostorne, obenem pa tudi ustrezno izolirane, zato tudi hladnejši meseci niso problematični.

 

Izdelava brunarice prinaša številne prednosti

Postavitev lesene brunarice (pogosto so to t. i. brunarice iz okroglih brun) je smiselna rešitev za vse tiste, ki iščete načine za bolj zdravo in okolju prijazno bivanje. Les namreč spada med najbolj ekološke gradbene materiale, ki ne obremenjujejo okolja, zaradi zračnosti pa so brunarice izjemno prijetne za bivanje, še posebej primerne pa so za vse tiste, ki jih mučijo bolezni dihal ipd. Izdelava brunarice je poleg tega precej hitrejša v primerjavi z zidanimi hišami, obenem pa je to tudi rešitev, ki je cenovno ugodna; lesene hiše so sicer primerljive z zidanimi, kar se tiče samih stroškov gradnje, vendar pa v večini primerov zmanjšajo porabo energije, zato so na dolgi rok vsekakor cenejša opcija. Izbirate lahko med različnimi vrstami lesa za izdelavo brunarice (smreka, macesen, bor itn.), od vaših preferenc pa je odvisen tudi slog brunarice. Že omenjene brunarice iz okroglih brun denimo pričarajo vtis skandinavskega okolja, pri gradnji pa se vedno upoštevajo tudi vaše specifične želje, kar pomeni, da bo končni izdelek povsem unikaten. Ščepec lastne domišljije je navsezadnje tisto, kar hišo spreminja v dom …

 

Izdelava brunarice po ugodni ceni

 

Postavitev lesene brunarice do predhodno dogovorjene faze

Precej možnosti izbire pa imate tudi glede obsega postavitve lesene brunarice. V podjetju LogHOUSE, kjer smo specializirani prav za izdelavo brunaric oziroma lesenih hiš poljubnih namembnosti, vam nudimo postavitev do različnih stopenj. Najosnovnejša je t. i. faza konstrukcije, ki zajema sámo postavitev objekta, skupaj z vgradnjo oken in vhodnih vrat, ne vključuje pa izolacije, ki jo izvedemo v okviru t. i. faze standard. Obseg gradnje, ki jo izvedemo za vas, je tako v celoti stvar dogovora, prilagojen vašim morebitnim željam glede samostojnega zaključka gradbenih del. Vsem tistim, ki želite brunarico, pripravljeno na vselitev, pa ponujamo tudi možnost postavitve lesene brunarice »na ključ« po ugodni ceni. Povprečen čas izgradnje tovrstne brunarice je pol leta, vsekakor pa gre za optimalno rešitev tudi z vidika vašega časa, saj skrb za kakovostno in pravočasno izvedbo del v celoti prevzamemo mi.

 

Preberi več.