Lepa brunarica, narejena povsem po vaših željah

Tudi vi sanjarite o lepi brunarici na idilični lokaciji? Sedaj lahko vaše sanje postanejo resničnost. Priznano slovensko podjetje Loghouse vam namreč nudi visokokakovostne in lepe brunarice, ki se odlično podajo v slovensko okolje. Pripravljene imamo različne modele bolj zahtevni in tudi enostavnih brunaric, ki so jih zasnovali izkušeni arhitekti, zato lahko mirno trdimo, da so funkcionalno in estetsko optimalne. Ker nam les kot naravni material omogoča realizacijo najrazličnejših arhitekturnih rešitev, pa pri podjetju Loghouse spodbujamo tudi vašo individualnost in kreativnost. Tako si lahko sami videz, arhitekturne posebnost in opremo vaše lepe brunarice, mi pa bomo vaše zamislili oblikovali v visokokakovostni objekt. Večje brunarice lahko uporabljate za stalno bivanje, enostavne brunarice pa si stranke običajno omislijo kot vikend hišice ali pa tudi kot objekte za minimalističen način življenja.

 

Lepe brunarice iz smreke

 

Bivanje v lepih brunaricah Loghouse

V vsakem primeru stranke cenijo prijetnost in zdravo bivanje v leseni brunarici. Smreke, ki jih uporabljamo za izdelavo lepih brunaric, so avtohtone za slovensko okolje, zato ima tudi njihov les idealne lastnosti za naše podnebne razmere. V mrzlih zimah zadržuje toploto, v vročih poletjih pa jo oddaja. Les kot naraven material vseskozi diha, zato se v objektu ne zadržuje pretirana količina vlage. Klima v lesenih brunaricah ni zgolj prijetna, temveč tudi zdravju prijazna.

 

Enostavne brunarice za sproščeno preživljanje vikendov

Če ne želite večjih in zahtevnejših objektov, si lahko omislite cenovno ugodne enostavne brunarice, ki so odlična rešitev za odklop v naravnem okolju. Izdelava in montaža enostavne brunarice vzame manj časa, zato boste lahko že kmalu uživali v vaši novi lepi brunarici. Lesene brunarice so odlična rešitev za vse, ki strmijo k ekološkemu načinu življenja, pat udi vse, ki trpijo za različnimi vrstami alergij. Brunarice obdržijo svojo estetsko vrednost še vrsto let, če le skrbimo za redno zaščito lesa pred zunanjimi vplivi.

 

Preverite različne sisteme gradnje brunarice.