NOVOGRADNJA V LOKOVICI PRI ŠOŠTANJU

NOVOGRADNJA V LOKOVICI PRI ŠOŠTANJU

07. julij 2014

V Lokovici pri Šoštanju smo postavili/zgradili novo leseno masivno hišo. Kupcu bo zagotavljala ugodno in naravi prijazno bivanje na obronkih čudovite pokrajine, ob vhodu v šaleško dolino. Lesena gradnja pa ni samo okolju prijazna, je protipotresna in ognjevarna. Naše lesene masivne hiše so produkt dolgoletnega znanja in osvojenih tehnologij, ki zagotavljajo dihanje lesa tudi po večletnem posedanju konstrukcije. Vsaka hiša je produkt našega zanja, predvsem pa je odraz ...

 

Preberi več >>

NOVA HIŠA V OKOLICI DUNAJA

NOVA HIŠA V OKOLICI DUNAJA

03. julij 2014

V okolici Dunaja smo za avstrijskega kupca zgradili novo leseno masivno hišo. Hiša je izdelana iz smrekove monolitne brune debeline 100mm. Stranka je izrazila željo po zaščiti hiše s premazom, ki daje lesu nekoliko starejši izgled. Hiša je notranje izolirana z naravnim materialom kameno volno. Vsi mizarski izdelki vgrajeni v hišo so slovenskega porekla.  

 

Preberi več >>

V HOFERJU ČEBELNJAK LogHOUSE

V HOFERJU ČEBELNJAK LogHOUSE

20. maj 2014

Za trgovsko-logistični center HOFER iz Lukovice smo izdelali in postavili čebelnjak v kranjskem slogu. Čebelnjak je zasnovan po predlogah znanih slovenskih čebelarjev za vgradnjo 24 AŽ panjev. Izdelan je iz kvalitetnega lesa slovenskih gozdov. Na željo naročnika smo čebelnjak pokrili z rezanimi macesnovimi skodlami, ki dajejo čebelnjaku prvobiten pomen v sožitju z naravo. HOFER je s svojim velikim posluhom do zaščite in obstoja čebel posvetil veliko pozornosti. V sodelovanju s ...

 

Preberi več >>

GRADNJA GOZDNE VILE V ZGORNJI SAVINJSKI DOLINI

GRADNJA GOZDNE VILE V ZGORNJI SAVINJSKI DOLINI

03. april 2014

Konec meseca marca smo v Zgornji Savinjski dolini pričeli z izdelavo lesene masivne hiše na ključ. Hišo smo zasnovali popolnoma po željah stranke v sodelovanju z arhitekti Ateljeja A2, Urssula design in oblikovalci interierja Naino. Obveščamo vas, da je vse do julija 2014 mogoč ogled poteka gradnje hiše in izdelave interierja s predhodnim dogovorom ter najavo na naš elektronski naslov: info@loghouse.si. Vabljeni na ogled!    

 

Preberi več >>

GRADNJA LESENIH HIŠ LogHOUSE v AVSTRIJI

GRADNJA LESENIH HIŠ LogHOUSE v AVSTRIJI

27. marec 2014

Avstrijski trg se je po krajšem zatišju spet prebudil. V kraju Buch St. Magdalena am Lemberg smo začeli postavljati nov objekt, leseno masivno hišo iz kombinirane brune smreke in macesna. V prihajajočih mesecih bomo v Avstriji gradili še hitreje. Povečano povpraševanje po odličnosti in kvaliteti proizvodov LogHOUSE nam omogoča vse večjo prisotnost na tržišču vse bolj zahtevnih strank.  

 

Preberi več >>

Nov program v LogHOUSE ˝DO IT YOURSELF˝

Nov program v LogHOUSE ˝DO IT YOURSELF˝

21. januar 2014

V LogHOUSE smo se odločili za nov program ˝DO IT YOURSELF- NAREDI SI SAM˝. Postavitev lesene hišice ˝MERI˝ vam bo nudila obilo veselja. Naj bo vaša hišica, na vašem vrtu, plod vaše vztrajnosti in vašega dela. Skrbno pripravljena montažna navodila vas bodo vodila skozi postopek enostavne postavitve. Po potrebi vam nudimo tudi brezplačno svetovanje našega inštruktorja. Za dodatne informacije smo vam vedno na voljo.

 

Preberi več >>

LogHOUSE v Savinjskem gaju

LogHOUSE v Savinjskem gaju

20. januar 2014

Za vse tiste, ki hočemo najboljše. Kjer vsako leto zacveti na milijone prečudovitih cvetlic, v Savinjskem gaju Mozirje, smo postavili razstavno hišico LogHOUSE iz termično modificiranega lesa, ki ga odlikuje izjemna trajnost in nezahtevno vzdrževanje(več o termično modificiranem lesu si lahko preberete na www.silvaprodukt.si - Silvapro Wood). Vse, ki vas zanimajo hiše iz termično modificiranega lesa, vabimo na strokovni klepet z našimi strokovnjaki.

 

Preberi več >>

NADSTREŠKI LogHOUSE

NADSTREŠKI LogHOUSE

15. januar 2014

Leseni nadstreški LogHOUSE so vsestranski in individualni za vsako našo posamezno stranko. V LogHOUSE vedno znova ustvarjamo in razvijamo nove oblike in izglede nadstreškov, ki s harmonijo k obstoječemu objektu zagotavljajo zadovoljstvo vsake posamezne stranke.

 

Preberi več >>

HIŠICE in  MOBILNE HIŠICE LogHOUSE

HIŠICE in MOBILNE HIŠICE LogHOUSE

15. januar 2014

V LogHOUSE izdelujemo vseh vrst vrtnih hišic ter hišice v namen manjših ali večjih prodajaln. Izdelamo vam tudi tipsko mobilno hišico ali hišico po vaših željah. Pokličite nas in si zagotovite kvalitetno leseno hišico.    

 

Preberi več >>

ČEBELNJAKI - HIŠICE PO VAŠIH ŽELJAH

ČEBELNJAKI - HIŠICE PO VAŠIH ŽELJAH

15. januar 2014

V podjetju LogHOUSE izdelujemo čebelnjake po predlogah znanih slovenskih čebelarjev. Kakovost pri izbiri čebelnjaka je bistvenega pomena za ugodno bivanje vaših prijateljic, čebel. Čebelnjake izdelujemo v kranjskem in kraškem slogu. Izdelamo vam tudi apiterapevtski čebelnjak, ali pa vam čebelnjak izdelamo povsem po vaših željah.  

 

Preberi več >>