LESENA HIŠA BIBER

LESENA HIŠA BIBER

15. januar 2014

Ob zaključku leta 2013 smo v Avstriji v kraju St.Peter bei Moosburg postavili še eno leseno masivno hišo. Stranka je glede zunanjega izgleda imela posebno željo. Hišo smo opleskali z višnje rdečo barvo v kombinaciji z belo obarvanimi okni in vrati.   Nekoliko nenavadna izbira barvnega odtenka zunanje zaščite objekta je v prečudovitem kraju, med sokrajani, prebudila veliko zanimanja. Dobro sodelovanje z avstrijskim partnerjem nam omogoča, da bomo v tem letu na avstrijskem ...

 

Preberi več >>

GRADNJA MASIVNIH HIŠ V AVSTRIJI

GRADNJA MASIVNIH HIŠ V AVSTRIJI

19. november 2013

V letošnjem letu smo postavili kar nekaj lesenih masivnih objektov v Avstriji. Zahteven in konkurenčen avstrijski trg nam nalaga obveznost po zagotavljanju visoke kvalitete gradnje in izdelave lesenih objektov. Lesena masivna hiša zagotavlja kupcu kvaliteto bivanja v sožitju z naravo. Les diha, je živ , izolativen in prijazen okolju.

 

Preberi več >>

ZAKLJUČILI SMO DELA S ŠE ENO HIŠO V AVSTRIJI

ZAKLJUČILI SMO DELA S ŠE ENO HIŠO V AVSTRIJI

27. september 2013

Zaključili smo dela na še enem objektu v Avstriji. Kupec Wenz je pritrdil dejstvu, da so masivne lesene hiše LogHOUSE na visokem kvalitetnem nivoju. Zahtevno avstrijsko tržišče nam tako odpira vrata pri gradnji lesenih objektov še v naprej. Zagotovljena kvaliteta in doslednost pri izvajanju vsakega posameznega projekta pa je ključen razlog za naročilo in nakup proizvodov našega podjetja.

 

Preberi več >>

V AVSTRIJI POSTAVILI HIŠO MÖDERNDORFER

V AVSTRIJI POSTAVILI HIŠO MÖDERNDORFER

27. september 2013

Za avstrijskega kupca smo v Avstriji, v kraju Gailtal, postavili novo hišo. Lesen objekt bo v prečudovitem okolju St. Georgena nudil kupcu užitek bivanja v naravi prijaznem objektu. Hišo smo izdelali iz smrekove masivne brune, zaščitili pa smo jo s premazi po zahtevah kupca.

 

Preberi več >>

NA GORENJSKEM NOV OBJEKT

NA GORENJSKEM NOV OBJEKT

26. avgust 2013

Na gorenjskem v kraju Belo smo postavili nov objekt. Na ustrezno izvedeno hidroizolirano temeljno ploščo smo postavili leseno hišo dimenzij 9,45×8,97. Na čudovitem mestu, na obrobju gozda, bo lastniku nudila užitek bivanja v okolju prijaznem objektu. Hišo bomo finalizirali v naslednjih dneh, do konca meseca avgusta.  

 

Preberi več >>

POSTAVILI SMO NOVO HIŠO V NAHÇIVANU

POSTAVILI SMO NOVO HIŠO V NAHÇIVANU

09. avgust 2013

V Azarbaijanu, v pokrajini Nahçivan, smo postavili nov objekt lesene gradnje, počitniško hišo, ki bo lastniku nudila veliko užitkov v neokrnjeni naravi narodnega parka. Počiniške hiše nismo samo načrtovali in izdelali v proizvodnih prostorih našega podjetja, temveč smo na lokaciji postavitve nadzirali kompletno montažo. Predstavnika našega podjetja sta v zahtevnih pogojih, v zelo kratkem času zagotovila, navkljub pomanjkanju osnovnih delovnih sredstev in navad lokalnih ...

 

Preberi več >>

VILA V NAHÇIVANU

VILA V NAHÇIVANU

30. julij 2013

V Azarbaijanu, v pokarijini Nahçivan, smo zaključili z glavnimi deli montaže vile v izmerah 920m2 bivalnih površin. Vilo bomo notranje finalizirali v naslednjem mesecu. Stranka si je izbrala tudi zahteven in bogat notranji interier, ki bo razkošno vilo obogatil in ji dodal še tisti zadnji pridih naravnega okolja. Lastnik bo v razkošnem objektu užival v prednostih vgrajenih naravnih materialov. Pridružite se družini tistih, ki spoštujejo naravno. Lesene hiše LogHouse bodo ...

 

Preberi več >>

POSTAVILI SMO NOVO HIŠO

POSTAVILI SMO NOVO HIŠO

24. junij 2013

Ob koncu prejšnjega tedna smo do strehe postavili novo leseno hišo v kraju Belo. Spodnji del hiše je grajen iz dolžinsko lepljenih brun, mansarda pa je izdelana po sistemu koroške fasade. Do konca tega meseca bomo zaključili gradnjo do faze standard, stranka pa bo nato hišo finalizirala sama  

 

Preberi več >>

VRTNI PROGRAM V LOGHOUSE

VRTNI PROGRAM V LOGHOUSE

18. junij 2013

V našem podjetju izdelujemo tudi vrtne hišice, izdelane po vaših predlogah ali tipsko izdelane po naših načrtih. Pri nakupu v mesecu juniju vam nudimo brezplačno montažo, prevoz na katerokoli lokacijo v Sloveniji in brezplačen izris načrtov po vaših željah.

 

Preberi več >>

MONTAŽE LESENE HIŠE V ČEŠNJICI

MONTAŽA LESENE HIŠE V ČEŠNJICI

14. junij 2013

Do strešne konstrukcije v pičlih dveh dneh. Lesena hiša lastnika iz Češnjice pri Kropi je bila postavljena v pičlih dveh dneh. Naši fantje so montažo izvršili v rekordnem času. Pri tem pa ne smemo pozabiti na natančnost pri izvajanju montaže, ki je ključnega pomena za dobro postavljen objekt. V naslednjih dneh bomo dokončali še strešno konstrukcijo, nato pa se bodo montažerji lotili notranjosti objekta.

 

Preberi več >>