Zadihajte z naravo v leseni brunarici

V zadnjem času se vedno znova vračamo k naravi in lesene brunarice so lahko idealen način kako se ponovno povezati z naravo in zadihati s polnimi pljuči. Ob vsem stresu moramo najti način kako se odklopiti in se sprostiti. 

 

V podjetju Loghouse vam ponujamo poceni brunarice iz slovenskega lesa, ki so visoko kvalitetne in izdelane iz kakovstnega in trpežnega lesa. Njihov prvotni namen izhaja iz življenja pred mnogimi leti, ko je bil les en redkih gradbenih materialov za bivalne objekte. Sedaj so popularne pri ustvarjanju sanjskega vikenda ali celo bivalne površine, uporabi pa se jih lahko tudi za dodaten prostor pri že obstoječi hiši kamor lahko shranjujete vrtne pripomočke ali pa ga uporabljate kot prostor za izvajanje hobijev.

 

Povpraševanje po brunaricah je na slovenskem trgu vse večje, na kar kaže tudi naraščajoče število ponudnikov brunaric. Kljub velikemu številu podjetji, ki se ukvarjajo z gradnjo in obnovo brunaric pa je pred izbiro izvajalca potrebno preučiti vse njihove reference, saj niso vsi enako kvalitetni. V našem podjetju nudimo izdelavo brunaric različnih vrst in namembnosti.

 

Izbirate lahko med:

  • Lesenimi hišami
  • Bungalovi/brunaricami
  • Vrtnimi hišami
  • Lesenimi mobilnimi hiškami

 

Lesena hiša iz masivnega lesaBungalovi ali brunarice

Vrtne hiškeMobilne lesene hiške

 

Brunarice iz slovenskega lesa

Ker je Slovenija dežela, bogata z lesom, gradimo brunarice iz slovenskega lesa. Ker se vse več ljudi odloča za življenje, v sožitju z naravo in naravnimi materiali, zunaj mest, ki so obdana z betonom, so brunarice vse bolj popularne. V podjetju Loghouse se lahko pohvalimo z dolgoletno tradicijo izdelovanja poceni brunaric iz slovenskega lesa.


Ker nam je zadovoljstvo naročnika na prvem mestu, skupaj z vami sodelujemo pri ustvarjanju poceni brunaric iz kvalitetnega lesa, ki je sekan na izbranih rastiščih in rezan po predpisanem izboru. Po naravnem sušenju lesa njegove fizikalne lastnosti izboljšamo še z osušitvijo v sušilnih komorah, kjer dosežemo optimalno vlažnost lesa in tako omogočimo dolgo življenjsko dobo.

Pri gradnji ali obnovi brunarice bomo upoštevali vaše želje in načrte, hkrati pa vam bomo s svojim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami pomagali do odličnega in kvalitetnga izdelka. Izbirate lahko med različnimi oblikami in dimenzijami lesenih hiš za različne namembnosti. Zelo popularne so lesene brunarice iz smrekovega lesa saj je smrekov les je po sušenju dimenzijsko stabilen in tako pri gradnji brunarice ne povzroča težav. Lesene brunarice iz smrekovega lesa so tudi čudovite rdečkaste barve. Svojo brunarico lahko nadgradite tudi s travnato streho, ki bo resnično ustvarila pravljico za lastnika in njegove najbližje. 

 

Lesena brunarica z zeleno streho

 

V primeru različnih vprašanj ali dvomov smo vam na volju na telefonski številki ali email naslovu, ki ju najdete na naši spletni strani. Na njej si lahko ogledate tudi ponudbo brunaric ter vrtnih hišk in se tako lažje odločite. Seveda pa nas lahko tudi obiščete v naši poslovalnici, kjer vam bo ekipa strokovnjakov pomagala odgovoriti na vaša vprašanja in rešiti vse dvome. Navdušeni boste nad prijaznostjo in strokovnostjo osebja ter nad kvaliteto produktov. Odločite se in naročite svojo poceni brunarico še danes.