POCENI BRUNARICE

V podjetju Loghouse vam ponujamo poceni brunarice iz slovenskega lesa, ki so visoko kvalitetne in izdelane iz kakovstnega in trpežnega lesa. Povpraševanje po brunaricah je na slovenskem trgu vse večje, na kar kaže tudi naraščajoče število ponudnikov brunaric. Kljub velikemu številu podjetji, ki se ukvarjajo z gradnjo in obnovo brunaric, smo cenovno zelo konkurenčni. Brunarice prenovimo ali zgradimo poceni, zanesljivo in hitro.

 

Brunarice iz slovenskega lesa

Ker je Slovenija dežela, bogata z lesom, gradimo brunarice iz slovenskega lesa. Ker se vse več ljudi odloča za življenje, v sožitju z naravo in naravnimi materiali, zunaj mest, ki so obdana z betonom, so poceni brunarice vse bolj popularne. V podjetju Loghouse se lahko pohvalimo z dolgoletno tradicijo izdelovanja poceni brunaric iz slovenskega lesa.


Ker nam je zadovoljstvo naročnika na prvem mestu, skupaj z vami sodelujemo pri ustvarjanju poceni brunaric iz slovenskega lesa. Pri gradnji oz. obnovi brunarice bomo upoštevali vaše želje in načrte, hkrati pa vam bomo s svojim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami pomagali do odličnega in kvalitetnga izdelka. Izbirate lahko med različnimi oblikami in dimenzijami. Izbirate lahko tudi obliko brun. Lahko se odločite za pravokotne brune, ali pa izberete okrogle, ki dodajo naravni pridih. Prav tako imate na izbiro več vrst lesa. Zelo popularne so lesene brunarice iz smrekovega lesa. Smrekov les je po sušenju dimenzijsko stabilen in tako pri gradnji brunarice ne povzroča težav. Lesene brunarice iz smrekovega lesa so tudi čudovite rdečkaste barve.

 

brunarica

 

V primeru različnih vprašanj ali dvomov smo vam na volju na telefonski številki ali email naslovu, ki ju najdete na naši spletni strani. Na njej si lahko ogledate tudi ponudbo brunaric ter vrtnih hišk in se tako lažje odločite. Seveda pa nas lahko tudi obiščete v naši poslovalnici, kjer vam bo ekipa strokovnjakov pomagala odgovoriti na vaša vprašanja in rešiti vse dvome. Navdušeni boste nad prijaznostjo in strokovnostjo osebja ter nad kvaliteto produktov. Odločite se in naročite svojo poceni brunarico še danes.