Lesene vrtne hiše so lične in funkcionalne

 

V našem podjetju se že dolga leta ukvarjamo z gradnjo lesenih hiš, tako da je samo po sebi umevno, da smo se že pred časom odločili izdelovati tudi vrtne hiške. Te so navdušile mlajše in starejše, zato se mnogo vrtov lahko pohvali z novo pridobitvijo, ki ni le lepa na pogled, temveč je tudi izjemno praktična. Lesene vrtne hiške so odlične za shranjevanje ročnega orodja, kosilnic in drugih vrtnih strojev, posod za rože in zemlje za presajanje, tudi otroških igrač, s katerimi pogosto ne vemo kaj bi, ko te nekje obležijo ter drugih stvari, ki niso za v stanovanje in nikoli ne najdemo pravega prostora zanje. Ob nakupu lesene vrtne hiše, jo je priporočljivo že v začetku dobro organizirati, saj nihče ne mara iskanja in premetavanja orodja ter ostalih predmetov, da najde kar išče in da sploh lahko začne delati. Vrtne hiške je zato priporočljivo opremiti s praktičnimi policami, na katere je mogoče postaviti označene škatle, neprecenljiva so obešala za orodje, ki bodo preprečila vsakokratno spotikanje čezenj, pod police lahko zapeljete kosilnico, da ta ne bo stala na sredini… Obstaja še kar precej možnosti kako organizirati lesene vrtne hišice, da bodo te maksimalno služile svojemu namenu in vam ne boste pod stresom vsakič ko boste nekaj iskali.

 

Lesene vrtne hiške različnih tipov, barv in velikosti

 

Zakaj se odločiti za postavitev vrtne hiške in katera je prava?

 

Eden od številnih izdelkov proizvodnega programa podjetja LogHOUSE je lesena vrtna hiša oziroma brunarica, s katero lahko odlično izkoristite prostor na vrtu ali ob počitniški hišici. Pred dokončno odločitvijo za nakup je dobro razmisliti o modelu, ki ga želite, saj so na voljo tako v različnih izvedbah lesa, barv oz. premazov in seveda velikosti. Ker ste z velikostjo prostora pogosto omejeni, vam ponujamo vrtne hiše različnih dimenzij. Osnovna ponudba obsega lesene vrtne hiške v 16-ih velikostih in sicer od velikosti 2 x 2 m do 3,5 x 3,5 m. Izbirate lahko med enokrilnimi in dvokrilnimi vrati in drugimi kombinacijami, med katerimi boste zagotovo našli pravo zase.

 

Osnovna postavitev je podkonstrukcija, ki leži na točkovnih temeljih ali betonski temeljni plošči. Tla vrtne hiše je v izvedbi ladijskega poda. Vrtna hiša je izdelana iz ravnih brun, dimenzije 32 x 120 mm, ki so v vogalih spojena s križno vogalno vezjo, strešna konstrukcija pa je izdelana iz strešnih leg in ladijskega poda. Naklon strehe je 16°. Za kritino lesene vrtne hišice priporočamo kritine lahke izvedbe (bitumenska skodla, kritine iz pločevine in plastificirane mase). Vsi materiali, ki jih uporabljamo za izdelavo lesenih vrtnih hišic so visokokakovostni, prav tako kot vsi dodani elementi, zato reklamacij skorajda ne poznamo.

 

Vsaka vrtna hiša lahko ima dodatno tudi:
• nadstrešek dolžine 1,5 m
• teraso dolžine 1,5 m (pod terase in ograja)
• prizidek (lopo za orodje) različnih dimenzij

 

Izbira kritine s pokrivanjem in montaža vrtne hiške se izvede glede na željo vsakega posameznika – lahko jo izvedemo mi, lahko pa si postavite izziv in se montaže lotite sami. Vsi elementi so natančno obdelani, zato je gradnja lesene hiše zelo enostavna. S pomočjo podrobnih navodil, ki jih boste dobili poleg izdelka, sestavljanje vrtne hiške zagotovo ne bo pretežko.

 

Vrtno hiško lahko uporabite kot vikend

 

Lesene vrtne hiše mnogi izkoristijo kot prostor za druženje

 

Če ste se odločili za postavitev vrtne hiške, razmislite tudi o tem, da bi prostor ob njej nadkrili, tako boste v toplih dneh varni pred dežjem, otroci pa bodo imeli čudovito mesto za igranje družabnih iger. Pri večjih modelih je mogoče notranjost preurediti za bivanje – namestite lahko priročno kuhinjo in simpatičen majhen dnevni prostor, lopo za orodje pa dogradite v zadnjem delu lesene vrtne hiške kot prizidek, da bo ta še vedno služila prvotnemu namenu. V ponudbi si oglejte različne modele vrtnih hišk (nekatere tipe lahko pogosto vidite postavljene ob vrtnih bazenih, saj so idealni za preoblačenje) ter se obrnite na nas z vprašanji, za katere smo vam vedno na voljo.

 

Poleg lesenih vrtnih hiš so vam po ugodnih cenah na voljo tudi čudoviti vrtni paviljoni in lesene garaže.