Preberite tudi:

Gradnja brunarice zahteva veliko znanja in izkušenj

Gradnja brunarice je lahko kar precejšen podvig, četudi gre načeloma za manjši objekt. Tako je načrtovanje in izdelavo brunarice najbolje prepustiti izkušenim strokovnjakom, ki to področje obvladajo in ki bodo poskrbeli za vse podrobnosti. Seveda pa lahko pri gradnji brunarice tudi sami aktivno sodelujete s svojimi željami in predlogi, saj jo je mogoče precej prilagoditi. V našem podjetju se vedno trudimo ustreči našim strankam, izzivi nas privlačijo in ne odbijajo, povratne informacije naših naročnikov po zaključku del, pa so motivacija za vnaprej. Prav vsi, ki so se odločili svoj dom ustvariti v leseni brunarici, so navdušeni nad pozitivnim vzdušjem, ki ga nudi les s katerim so obdani, prav tako pa so presenečeni nad nižjimi stroški namenjenimi ogrevanju. Naši proizvodi nudijo varno, prijetno in toplo zavetje ter ljudem približajo sobivanje z naravo, ki je iz leta v leto bolj zaželeno. Če ste ljubitelj naravnih materialov, je brunarica najbolje kar lahko privoščite svojemu fizičnemu in duševnemu zdravju ter zdravju svojih otrok, zato razmislite o lesenem domu – domu prihodnosti. 

Gradnja lesenih vrtnih brunaric

Profesionalna gradnja brunarice želenega tipa in velikosti

Lesene hiše in brunarice niso primerne zgolj kot občasna, počitniška bivališča, temveč so več kot odlične za stalno prebivanje, saj popolnoma nadomestijo klasične, zidane hiše. Pogosto se zgodi, da si ljudje zaželijo počitniško hišico, v kateri bi lahko preživljali proste vikende in se umaknili pred mestnim vrvežem. Kaj kmalu občasni obiski vikenda postanejo vedno daljši in nemalo naših strank se odloči za selitev in stalno bivanje v brunarici, saj jih te s svojimi lastnostmi pritegnejo v popolnoma nov način življenja. Glavne prednosti lesenih hiš in brunaric so predvsem hitrejša izgradnja in ugodnejša končna cena, ne nazadnje pa tudi zanimiv, eleganten, topel videz lesa, tradicionalnega gradbenega materiala, ki je spremljevalec ljudi že od nekdaj in bo zaradi svojih lastnosti tudi vedno aktualen in moderen. Gradnja brunaric, s katero se ukvarjamo v podjetju LogHOUSE, je ena naših ključnih dejavnosti. Številne izkušnje, ki jih imamo na tem področju, so zagotovilo, da bo delo opravljeno natančno in profesionalno, obenem pa čim hitreje oziroma v skladu z dogovorjenim rokom. Gradnja brunarice vedno vključuje sledenje specifičnim željam in popolni seznanjenosti naših strank s potekom dela. Zaradi mnogih izkušenj, ki smo jih pridobili skozi leta, strokovnega znanja ter spremljanja razmer na trgu, si upamo trditi, da smo v skupini vodilnih graditeljev lesenih brunaric v Sloveniji tako glede cen, kot kakovosti naših proizvodov. 

Lesene brunarice po ugodnih cenah

Lesene brunarice – cena prepriča vsakogar

Končna cena lesene brunarice je odvisna predvsem od njene velikosti, pomemben dejavnik pa je tudi vrsta in kakovost uporabljenega lesa. Za izdelavo naših lesenih hiš, bungalovov, lesenih mobilnih in vrtnih hišk ter seveda brunaric, uporabljamo izključno domači, slovenski les, ki ga ima naša dežela več kot v izobilju. Zelo pomembno je, da je ta pravilno sekan, naravno sušen in obdelan, saj je le tako lahko kakovost končnega izdelka res vrhunska. Les ostaja živ, tudi ko je brunarica postavljena ter deluje ves čas. Poleg tega, da je odličen toplotni in zvočni izolator, pomaga tudi uravnavati vlago v prostorih, saj jo vpija in oddaja glede na potrebe v notranjosti. Pri tem naj vas opozorimo, da mit o visoki nevarnosti požara v lesenih brunaricah ne drži. Sposoben je namreč prevzeti večje požarne obremenitve kot ostali materiali. Ne nazadnje je cena lesene brunarice močno odvisna tudi od obsega opravljenih del, zato je brunarica izdelana na ključ v povprečju najdražja. Pri tem je potrebno upoštevati olajševalne okoliščine. Izguba časa za njeno opremljanje vam bo prihranjena, prav tako izbira kakovostnih izvajalcev za dodatna dela, saj za vse poskrbimo mi, ki imamo vpeljane poslovne poti in na voljo izključno kvalitetne dobavitelje materiala in izvajalce. Čas, ki bi ga namenili opremljanju in urejanju podrobnosti, lahko izkoristite drugače. Višjo ceno lepe brunarice na ključ tako odtehta dejstvo, da končni znesek vključuje urejeno izolacijo, ogrevanje, polaganje keramike ipd. Vaša naloga je tako le še vselitev. 

Notranjost lesene brunarice

Vrtne brunarice so lične in izjemno praktične

Dejavnost našega podjetja med drugim vključuje tudi prodajo vrtnih brunaric po ugodnih cenah, ki so v povprečju nekoliko manjše od klasičnih. Izjemna praktičnost vrtnih brunaric je povezana predvsem z dejstvom, da so uporabne za najrazličnejše namene. Tako lahko vrtno brunarico uporabite kot uto za shranjevanje orodja (ter vseh ostalih predmetov, ki ne sodijo v stanovanje), kot improvizirano pisarno ali pa jo spremenitev v prostor za razna praznovanja in druženja s prijatelji in družino. Tudi v vrtni brunarici je mogoče urediti priročno kuhinjo, prostor za spanje, ji dograditi prizidek, kamor lahko shranite orodje ali nadstrešek kot zaščito pred dežjem. Poleg naštetega, se lahko vrtna brunarica uporabi kot manjša počitniška hišica, ki vam bo prinesla veliko veselja. Možnosti je torej precej, zato gre vsekakor za zelo koristno pridobitev, ki jo odlikujeta ugodna cena in hitra gradnja oziroma postavitev. S pomočjo podrobnih navodil in zaradi enostavne montaže, jo lahko postavite tudi sami, če se vam zdi, da ne boste zmogli, pa vam jo z veseljem postavimo mi.