Lesene hiše z notranjo izolacijo

Notranja izolacija lesene hišeZa lesene hiše ali brunarice  z notranjo izolacijo je značilno, da so bruna, kot osnovni konstrukcijski element, obenem tudi zunanji fasadni sloj varčne hiše. Bruna, ki so v vogalih vezana s klasično, tradicionalno križno vezjo, dajejo hiši domač in topel izgled. Zunanje stene so na notranji strani dodatno toplotno izolirane, pri čemer je vrsta in debelina izolacije odvisna od želja in potreb uporabnika. Notranjost je po izvedbi instalacijskih del lahko zaključena z lesenimi ali mavčno kartonskimi oblogami.

Lesena mansarda hiša je izvedena po sistemu skeletne gradnje, pri kateri je osnovna lesena konstrukcija, ki je na zunanji strani zaključena s koroško fasado, dobro izolirana.

Glede na namen uporabe lesene brunarice ločimo sistem izvedbe za lesene stanovanjske hiše in počitniške hiše.

 

Gradnja lesene stanovanjske hiše

Pri izdelavi lesene stanovanjske hiše vam s fleksibilni sistemi, ki jih prilagodimo arhitekturni zasnovi in obliki stanovanjske hiše, ter s premišljeno izbiro izolacije, zagotovimo želeni energetski in ekološki standard. Tega dosežemo z različnimi debelinami brun in različnimi debelinami in vrstami izolacije iz naravnih materialov.

 

Dva osnovna sistema izdelave lesene stanovanjske hiše ali brunarice:

  • FAZA KONSTRUKCIJA
  • FAZA STANDARD

 

Gradnja lesene počitniške hiše

V primeru, da ste se odločili za postavitev lesene počitniške hiše, vam s ponudbo dveh osnovnih možnosti izvedbe glede na izbrano vrsto izolacije in dveh dodatnih varianti glede na debelino izolacije omogočamo, da sami oblikujete želen energetski in ekološki standard lesene počitniške hiške.


Lesene počitniške hiške morajo biti dobro in predvsem premišljeno zgrajene. Hiška vam mora biti všeč, mora biti funkcionalna in se hkrati skladati z okoljem.


Počitniške hišice po vaši meri!


Dva osnovna sistema izdelave lesene počitniške hiše:

  • FAZA KONSTRUKCIJA
  • FAZA STANDARD

 

 

Oglejte si tudi, kako poteka izdelava lesene hiše z zunanjo izolacijo.