Preberite tudi:

Hiša z zunanjo izolacijo

Zunanja izolacija lesene hišeZnačilnost gradnje hiše z zunanjo izolacijo je, da ostanejo bruna vidna v večjem delu notranjosti, kar daje prostoru domačnost in toplino. V nasprotju s sistemom z notranjo izolacjo, so v tem primeru zunanje stene izolirane na zunanji strani. Zunanjost je izdelana kot lesena fasada (smrekova fasada ali macesnova fasada) ali pa se fasada zaključi s klasičnim ometom.

Glede na namen uporabe lahko tudi pri gradnji hiše z zunanjo izolacijo ločimo sistem izvedbe za lesene stanovanjske hiše in počitniške hišice.

Lesene stanovanjske hiše

Tehnična izvedba naših sistemov je precej raznolika. Lesene stanovanjske hiše prilagajamo individualnim željam, potrebam, predpisom in nenazadnje finančnim zmožnostim.

Če si želite živeti v masivni leseni hiši, pa zaradi urbanističnih zahtev določenega okolja lesene fasade niso dovoljene, imamo rešitev za vas. Sistem z zunanjo izolacijo omogoča izvedbo zaključne fasade s klasičnim ometom. Bruna v tem primeru ostanejo vidni element notranjosti. V izbranih prostorih jih lahko dodatno obložite z mavčno kartonskimi ploščami.

Sistem z zunanjo izolacijo poleg klasičnega ometa omogoča tudi, da zunanjost stanovanjske hiše zaključite z najrazličnejšimi izvedbami lesene fasade iz smrekovega lesa ali macesnove fasade.

Izbirate lahko med naslednjima izvedbama:

  • FAZA KONSTRUKCIJA

  • FAZA STANDARD

Lesene počitniške hišice

Tudi lesena počitniška hiša je lahko izvedena po sistemu zunanje izolacije. Tako kot za stanovanjske hiše tudi počitniška hišica omogoča vgradnjo najrazličnejših vrst izolacije in izvedbo zaključnih fasadnih oblog po izboru naročnika.

Vsaka hiša je lahko izvedena kot nizkoenergijska hiša. Na osnovi individualnega razgovora z vami določimo posamezne parametre hiše. Nizkoenergijske lesene hiše izpolnjujejo najstrožje kriterije toplotne zaščite zgradbe.

Lesena počitniška hišica po vaših željah!

Izbirate lahko med naslednjima izvedbama:

  • FAZA KONSTRUKCIJA

  • FAZA STANDARD

Za več informacij nas lahko pokličete na telefonsko številko (0)8 205 8491.