BRUNARICE

Naši predniki so se zavedali, da ima les svoj čar in je vsestransko uporaben. Gre za živ, topel, naraven in pristen material, ki govori svojo zgodbo!

Zdravju in okolju prijazno bivanje!

BIVALNA BRUNARICA

V slovenskem podjetje Loghouse izdelujemo kakovostne bivalne brunarice iz najboljšega slovenskega lesa, ki se lahko uporabljajo tako za stalno bivanje, ali kot vikend hiše. Temu primerno lahko prilagodimo tudi njihovo velikost.

Tovrstne brunarice so odlična alternativa za vse, ki si želijo bivati v objektu iz naravnega, ekološkega  materiala, ki se odlično poda v tradicionalno slovensko okolje. Na voljo so že izdelani modeli, za katere se je izkazalo, da so dobro zasnovani in posledično zelo priljubljeni. Podjetje vam po želji izdela tudi popolnoma unikatno brunarico, ki bo v celoti ustrezala vašim potrebam in željam. Brunarice, ki jih izdelujemo, bodo pod pogojem osnovne oskrbe  svojo funkcionalnost in estetiko obdržale dolga časovna obdobja.

Pri gradnji montažnih brunaric lahko izbiramo med ravnimi, lepljenimi ali masivnimi bruni različnih debelin, ki navadno znašajo od 9 do 25 cm.

Pri izgradnji tovrstnih hiš se uporablja izključno les najvišje kvalitete, goste enakomerne rasti, pridobljen iz dreves, ki so rasla najmanj sto let in so bila posekana v najprimernejšem časovnem obdobju (v zimskem času, ko je v lesu najmanjša količina vode). Ves les je takoj po predelavi ustrezno impregniran.

Gradnja iz brun slovenske smreke je ekološko neoporečna, omogoča pa tudi visok odstotek reciklaže vgrajenih materialov.

Vsem tistim, ki želijo brunarico, pripravljeno za vselitev, pa ponujamo tudi možnost gradnje »na ključ«.