Preberite tudi:

Lepe brunarice so enostavne brunarice

Lepe brunarice zelo pogosto stojijo na idiličnih lokacijah. Ker so izjemno prilagodljive, jih lahko najdete tudi v zaselkih na robovih mest in postavljene na običajnih mestnih ulicah. Lepo se vklopijo v okolico in ponosno stojijo poleg zidanih hiš. Zaradi svojega estetskega, naravnega videza, so marsikdaj krive za nevoščljive poglede mimoidočih.

Kdor je izkusil življenje v leseni hiši, ga ne bi nikoli več zamenjal za življenje v klasično grajeni zgradbi, saj že samo vstop vanjo prinaša neke nove dimenzije, ki jih večina od nas ni vajena. Prinaša notranji mir, za katerega sta kriva prijetni vonj in les, ki je osnovni material za njihovo izgradnjo. Ker je povpraševanje veliko, bolj kompleksne in enostavne brunarice rastejo kot gobe po dežju na vseh predelih Slovenije.

Lepe brunarice

V podjetju LogHOUSE d. o. o., smo jih postavili že mnogo in s svojim delom mislimo nadaljevati, saj so naše stranke zadovoljne in nas z veseljem priporočijo tudi drugim. Povratne informacije so samo pozitivne, saj lepe brunarice gradimo natančno in hitro, z roko v roki, skupaj z naročniki. Sedaj lahko tudi vaše sanje postanejo resničnost.

Zahtevne in enostavne brunarice za stalno ali občasno bivanje

Visokokakovostne lesene hiše se odlično podajo v slovensko okolje, ne glede na to katero izberete. Pripravljene imamo različne tipe bolj zahtevnih in tudi enostavnih brunaric, ki so jih zasnovali izkušeni arhitekti, zato lahko mirno trdimo, da so funkcionalno in estetsko optimalne.

Ker nam les kot naravni material omogoča realizacijo najrazličnejših arhitekturnih rešitev, pa v podjetju spodbujamo tudi individualnost in kreativnost strank. Tako si lahko sami prilagodite videz, arhitekturne posebnost in opremo svoje lepe brunarice, mi pa bomo vaše zamislili oblikovali v visokokakovostni objekt.

Enostavne brunarice

Večje brunarice lahko uporabljate za stalno bivanje, enostavne brunarice pa si stranke običajno omislijo kot vikend hišice ali pa tudi kot objekte za minimalističen način življenja. Pogosto pa tudi majhne vikend hišice postanejo stalni dom, saj so ljudje nad bivanjem v njih preprosto navdušeni.

Lesene brunarice smreka

Lesene brunarice smreka veljajo za najbolj priljubljene

Stranke cenijo prijetno okolje, zdravo bivanje in lep videz. Privlačne za oko, so vse hiše izdelane iz lesa, vendar so pri nas zagotovo najbolj priljubljene lesene brunarice smreka. Drevesa, ki jih uporabljamo za njihovo izdelavo, so avtohtona za slovensko okolje, zato ima tudi njihov les idealne lastnosti za naše podnebne razmere. Če je za les pravilno poskrbljeno, bo tudi nudil vse kar se od njega pričakuje.

Lepe brunarice

Ta v mrzlih zimah zadržuje toploto v notranjosti, poletjih pa zunaj, zato je v prostorih vedno prijetna temperatura. Les kot naravni material diha, zato se v objektu nikoli ne zadržuje prevelika količina vlage. Lesene brunarice smreka vlago vpijajo in jo v notranjost oddajajo ko je zrak presuh. Klima v lesenih brunaricah ni zgolj prijetna, temveč tudi zdravju prijazna in še posebej blagodejno vpliva na alergike, astmatike in vse ostale, ki imajo težave z dihali.

Enostavne in lepe brunarice za sproščeno preživljanje vikendov

Če ne želite večjih in zahtevnejših objektov, si lahko omislite cenovno ugodne enostavne brunarice, ki so odlična rešitev za sprostitev v naravnem okolju. Njihova izdelava in montaža vzameta manj časa, zato boste lahko že kmalu uživali v svojem novem kotičku za oddih.

Lesene hiše so odlična rešitev za vse, ki stremijo k ekološkemu načinu življenja in vse, ki si želijo čim manj posegati v okolje. Brunarice obdržijo svojo estetsko vrednost mnogo let, zato so odlična zapuščina naslednjim generacijam. Potrebno je le dosledno vzdrževanje in zaščita lesa pred zunanjimi vplivi, kar pa vsakdo, ki se odloči za takšen dom, zagotovo dobro ve.

Vas zanima bivanje v leseni hiši, ali brunarici, morda razmišljate o nakupu bungalova ali lesene mobilne hiške, potem nam pišite ali pa nas pokličite. Še bolj veseli bomo, če se boste oglasili pri nas, da vam bomo lahko v živo razložili vse, kar vas zanima.