Lesene hiše ugodno | Ekološke lesene hiše postavitev

Lesene hiše ugodno in visokokvalitetno postavljamo v podjetju LogHOUSE d. o. o.. To je naše poslanstvo in s tem delom se ukvarjamo že dolga leta. Prav zato lahko ugodimo tudi zahtevnejšim strankam in jim izdelamo takšen dom, kot so si ga zamislili.

 

Želite kakovostno bivati in poskrbeti za svoje zdravje ter zdravje okolja v katerem živite? Potem ste na pravem naslovu. Postavitev lesene brunarice z izkušenimi strokovnjaki, je odločitev, ki je zagotovo ne boste obžalovali. Pozanimajte se pri lastnikih, ki so se za takšen način življenja že odločili, preberite odzive na spletu in se prepričajte o vseh prednostih, ki jih nudijo ekološke lesene hiše. Nenazadnje, je tudi cena dosti bolj sprejemljiva, kot če se lotite gradnje klasične zidane hiše, saj so lesene hiše ugodno kljub vsemu kar nudijo.

 

Lesene hiše ugodno

 

Ekološke lesene hiše – bivanje, uglašeno z naravo

Bivanje v leseni hiši je ugodno za zdravje in počutje ne glede na konkretno vrsto lesa, izbranega za izdelavo brunarice. Res je, da smreka v naših krajih močno prednjači, saj so gozdovi okoli nas polni kakovostnih dreves in, če so ta sekana v pravem času, pravilno obdelana in sušena s pravimi postopki, se lahko njihov les z dolžino svoje življenjske dobe, primerja z vsako hišo iz opeke in betona.

Njegova velika prednost je, da je izredno zračen material, ki v obdobju z veliko vlage v zraku le-to vpija in jo v prostore oddaja, ko je zrak izsušen. Zato se v brunaricah, vseskozi ohranja, za stanovalce, zdrava stopnja vlage, ki blagodejno vpliva na vse, še posebej pa na ljudi, ki imajo težave z dihali in alergike.

 

Postavitev lesene brunarice pa je tudi z okoljskega vidika izjemno ugodna rešitev. Ekološke lesene hiše vsekakor predstavljajo pozitiven premik v smeri zaščite okolja, ki ga je mogoče zaznati že med samim postopkom gradnje. Ta namreč predstavlja bistveno manjšo obremenitev za naravo, v primerjavi s klasičnimi postopki, oziroma z gradnjo zidanih objektov. Tudi gradbišče je precej manj hrupno, saj se veliko segmentov izdela v proizvodnih halah in ti se nato na delovišču sestavljajo kot hišice iz kock.

 

Pri ekoloških lesenih hišah je pomembno da, če je le mogoče, posegamo predvsem po domačih, avtohtonih vrstah lesa, ki se v okolju kjer so drevesa zrasla, tudi najbolje obnese. Na vremenske razmere je namreč dobro prilagojen. Še ena pomembnejših prednosti odločitve, za tovrstni način bivanja, je vzpostavitev povezave z naravo in s tradicijo, oziroma z življenjem prednikov. Ta omogoča izkušnjo prvobitnega stika z naravo tudi v bolj urbanih okoljih, saj je mogoče za postavitev lesene brunarice odločiti praktično kjer koli. 

 

Ekološke lesene hiše

 

Postavitev lesene brunarice je ugodna rešitev tudi za vašo denarnico

Vse prej kot zanemarljivi, pa so tudi finančni razlogi za gradnjo lesene hiše Ugodno bivanje tako pomeni tudi precej nižje stroške. Les ustvari občutek topline v prostoru, obenem pa gre za izjemno dober izolacijski material, katerega naravna sposobnost izolacije prostorov se še poveča z ustrezno obdelavo in zaščito. Ekološke lesene hiše so tako prijetne za bivanje v vseh letnih časih; v poletnih mesecih bo les zadržal zunaj vročino, v zimskem času pa mrzel zrak. Lahko vam jamčimo, da boste precej prihranili pri stroških, ki bi jih imeli z ogrevanjem in ohlajanjem prostorov.

 

Lesene hiše ugodno in tudi po meri, izdelujemo v izjemno kratkem času. Pri načrtovanju se pogovorimo z naročniki, ali se bodo odločili za katero od tipskih izvedb, ali pa bomo načrt izdelali popolnoma po njihovih željah. Tipske modele lahko tudi prilagodimo. Najbolj udobna izbira za stranke je izdelava brunarice, oziroma lesene hiše na ključ, saj mi prevzamemo vse skrbi povezane z gradnjo. Svetujemo tudi pri urejanju dokumentacije, ki je pogosto najbolj stresno, saj ljudje s tem nimajo izkušenj.

 

Naše poglobljeno znanje o alternativnih, bolj zdravih možnostih bivanja, ki se prepletajo z dolgoletno tradicijo gradnje lesenih hiš, so zagotovilo za kakovostno izvedbo del, o čemer pričajo tudi naše številne zadovoljne stranke, ki so že spoznale, da predstavljajo brunarice ekološko in ekonomično alternativo bivanja. Pridružite se jim tudi sami in spoznajte prednosti bivanja v sozvočju z naravo. Pokličite nas ali nam pišite po elektronski pošti, radi se vam bomo posvetili in vam odgovorili na vprašanja.

 

Postavitev lesene brunarice