OB MURI GRADIMO LESENO HIŠO

OB MURI GRADIMO LESENO HIŠO

29. marec 2019

V selnici ob Muri smo v pričetku tedna začeli postavljati nov lesen objekt, enostanovanjsko hišo v izmerah 250m2 bivalnih površin. Lesena brunaric, kot ji radi rečemo, je izdelana iz masivne polkrožne brune debeline 100mm. Razgibana notranjost bo lastniku nudila luksuzno razkošje. Živeti z lesom pomeni živeti z naravo. Njegove lastnosti trajnosti, prilagodljivosti, izolativnosti, je zvočni izolator, diha, je živ, varen, preedvsem pa je ekološki gradbeni material, ki zadovolji vsakega kupca.  

 

Preberi več >>

CELJSKI SEJEM

OBIŠČITE NAS NA CELJSKEM SEJMU

04. september 2018

Obiščite nas na enem največjih obrtniško-podjetniških sejmov v naši regiji. Predstavili vam bomo sodobno gradnjo lesenih masivnih objektov, ki v svetu in Sloveniji dobivajo vse več veljave, saj njihova protipotresna varnost, odlična zvočna in toplotna izolativnost, ugodno in zdravo bivanje v sožitju z naravo, zadovolji tudi najzahtevnejše kupce. Obiščite nas v DVORANI D na razstavnem prostoru št.: 05.  

 

Preberi več >>

PRODAM GRADBENI PARCELI V SPODNJI MUTI

PRODAM GRADBENI PARCELI V SPODNJI MUTI

16. marec 2018

Prodam dve gradbeni parceli s parc. št. 174/13 v izmeri 2406 m2 in 174/16 v izmeri 2371 m2, ki se nahajata  v K.O. 807- Spodnja Muta.   Za dodatne informacije sem vam na voljo na tel.št. 031/781-305 – Eda Janša, oz. na email naslovu: mojca.grasic@slovenijales-trgovina.si.  

 

Preberi več >>

PRVIM SEDMIM KUPCEM BOMO RAZDELILI KAR 14.000 EUR!

PRVIM SEDMIM KUPCEM BOMO RAZDELILI KAR 14.000 EUR

12. marec 2018

Na 57. sejmu Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani nas ne boste našli, saj bi za teden dni prisotnosti porabili kar 14.000,00 €. Odločili smo se, da denar v obliki POPUSTA razdelimo sedmim(7) kupcem LogHOUSE hiš, ki bodo pogodbo z nami sklenili do konca meseca marca 2018. POHITITE in si zagotovite del popusta, ki ga namenjamo prvim sedmim kupcem naših hiš.                                      

 

Preberi več >>

UŽITEK BIVANJA V HIŠI LOGHOUSE

UŽITEK BIVANJA V HIŠI LOGHOUSE

11. januar 2018

˝Lesena masivna hiša˝, varčna, izolativna, protipotresna, predvsem pa prijazna okolju in zdravju vsem tistim, ki bivajo v njej. V proizvodnih prostorih našega podjetja smo po predlogah avstrijskega kupca izdelali lepo oblikovan stanovanjski objekt. Masivna hiša je izdelana iz monolitne brune debelina 100mm in dodatno izolirana s kameno volno, kar objektu omogoča visoko varčnost in izolativnost. Tovrstne hiše zadovoljijo vsakogar, ki da nekaj na okolju prijazne produkte, saj njih umeščenost ...

 

Preberi več >>

RAZSTAVLJAMO NA CELJSKEM SEJMU MOS 2017

MOS - CELJSKI SEJEM 2017

04. september 2017

V podjetju LogHOUSE imamo dolgoletno tradicijo proizvodnje lesenih masivnih hiš. Kvaliteta projektiranja, proizvodnja z vgradnjo kvalitetnih materialov in skrbna ter natančna gradnja so poglaviten razlog, da nas obiščete na celjskem sejmu MOS 2017 in nas poiščete v dvorani F, na prostoru št. 1. Z našimi komercialosti se boste pogovorili o vaših željah, o vašem novem domu, ki vam bo zagotavljal neizmerno ugodje, varnost in varčnost, saj so lesene hiše LogHOUSE najboljša izbira za vašo ...

 

Preberi več >>

Hiša Hočevar

Hiša Hočevar

25. avgust 2017

Les je živ in to lastnost ohrani tudi kot gradbeni material. Čas gradnje lesene hiše je bistveno krajši od klasične gradnje. Na fotografiji Hiša Hočevar po treh dneh gradnje.

 

Preberi več >>

NOVA LESENA HIŠA V SAVINJSKI DOLINI

NOVA LESENA HIŠA V SAVINJSKI DOLINI

13. junij 2017

V okolici Okonine smo postavili novo leseno masivno hišo iz smrekove brune. Hiša je postavljena v čudovito območje med reko Savinjo in mozirsko planino. Stranki iz tujine bo nudila obilo veselja, njena toplina pa bo razveseljevala še generacije za njo.   Stranki smo priskočili na pomoč že ob samem začetku dogovarjanj, saj se je odločila, da bo gradila po sistemu ˝na ključ˝. Uredili smo vse potrebne dokumente za gradnjo in začeli z izkopi.  

 

Preberi več >>

KASAZE - PRODAJA GRADBENE PARCELE

KASAZE - PRODAJA GRADBENE PARCELE

25. april 2017

Parcela v K.O. KASAZE 540/2 in izmeri 1588 m2 zajema 515m2 gradbenega dela. Parcela že ima hišno številko Brnica 21. Možna je nadomestna gradnja v gaberitih 8m × 10m. Parcela se nahaja na lepi sončni legi; oddaljeni 8 min od priključka Arja vas. Za vse informacije se obrnite na našo komercialno telefonsko številko 08 205 84 91, oziroma nas kontaktirajte na e-mail: info@loghouse.si  

 

Preberi več >>

IZKOP ZA GRADNJO LESENE HIŠE

IZKOP ZA GRADNJO LESENE HIŠE

03. april 2017

Težko pričakovan začetek del je v spomladanskem času razveselil predvsem stranko iz tujine, ki bo gradila svoj nov dom v Okonini, ki spada v kataster občine Ljubno ob Savinji. Gradnja lesenih masivnih hiš postaja vse večji trend širom sveta kot tudi v Sloveniji. Stranke se največkrat odločijo za masivo iz brune debeline 100mm in dodatek izolacijskega materiala v debelin od 100 do 160mm. Kombinacija zagotavlja viskoko izolativnost in slabo prehodnost toplote v okolico. LogHOUSE lesene ...

 

Preberi več >>