GRADNJA HIŠ V AVSTRIJI

GRADNJA HIŠ V AVSTRIJI

14. maj 2015

V Avstriji nadaljujemo z gradnjo lesenih masivnih hiš. Naše stranke so s postavitvijo in izdelavo lesenih masivnih hiš LogHOUSE izredno zadovoljne. Skladnost z okoljem, protipotresna varnost, izredna izolativnost in hitra postavitev, so velike prednosti pri izbiri in odločitvi za gradnjo lesene hiše, ki bivanje v tovrstnem objektu naredijo prijetno. Hiša je izdelana iz monolitne smrekove brune, debeline 100mm, kar je najpogosteje uporabljena dimenzija na avstrijskem trgu. Za povečanje ...

 

Preberi več >>

VRTNE HIŠE LogHOUSE

VRTNE HIŠE LogHOUSE

12. maj 2015

V LogHOUSE d.o.o. izdelujemo, poleg velikih lesenih objektov po vsem svetu, tudi hišice iz vrtnega programa. Zasnovane so po tipskih načrtih naših strokonjakov. Lahko pa vrtno hišico izdelamo po vašem načrtu, vaših željah, da bo skladna z okoljem del vašega neizmernega veselja. Hišice izdelujemo iz smrekovih brun debeline 32, 42, 50 ali 75mm. Lahko pa vam jo izdelamo tudi iz drgih vrst lesa. Največkrat uporabimo, na željo stranke, še macesen ali bor.  Izbiramo najboljšo kvaliteto lesa, ki ...

 

Preberi več >>

ODPREMA HIŠE K STRANKI

ODPREMA HIŠE K STRANKI

24. april 2015

V LogHOUSE skrbno zapakiramo vse potrebne elemente hiše in jih varno dostavimo na mesto postavitve. Ta kamion bo elemente odpeljal v Avstrijo, kjer bomo v nekaj dneh postavili hišo iz smrekove masivne brune. Seveda pa to ne bo edini kamion, sledil mu bo še eden ali več. Pa srečno pot!  

 

Preberi več >>

GRADNJA LESENE HIŠICE V AVSTRIJI

GRADNJA LESENE HIŠICE V AVSTRIJI

23. april 2015

V Avstriji, v okolici sv. Magdalene, smo zaključili z gradnjo lesene masivne hišice iz smrekove brune. Z avstrijskim partnerjem načrtujemo gradnjo še nekaj objektov v prvi polovici letošnjega leta. Razgibanost notranjih prostorov hišice je povsem prilagojena kupcu, ki pa je z izvedbo naših del in postavitvijo objekta izredno zadovoljen. Naši objekti so izdelani po standardih visoke kvalitete, prilagodljivost tržišču in kupcem, pa je poglaviten razlog za uspešen prodor na tuja tržišča.    

 

Preberi več >>

ADMISSIONS BUILDING NA IRSKEM  V ZAKLJUČEVANJU

ADMISSIONS BUILDING NA IRSKEM V ZAKLJUČEVANJU

20. april 2015

Admissions building-center na Irskem, s pogledom iz ptičje perspektive. Z izgradnjo smo pričeli pred približno pol leta. Njegov lastnik bo tržil zavidljivih 1500m2 tlorisnih površin dublinčanom in okoliškemu prebivalstvu Taytoo parka. Pri postavitvi smo v podjetju logHOUSE upoštevali vse želje naročnika, njegov odziv ob skorajšnji zaključitvi del na objerktu, pa je z nasmeškom na obrazu, povedal vse.   Notranjost objekta - pogled na vhod.    

 

Preberi več >>

Admissions CENTER Ireland

Admissions CENTER Ireland

19. december 2014

S poslovnim partnerjem na Irskem smo sklenili pogodbo o gradnji večjega lesenega objekta v izmerah 1500m2 bivalnih površin. Admissions center v bližini Dublina, kjer je investitor že pred leti začel z gradnjo Taytoo centra, predstavlja le del lesene gradnje, ki bo Ircem nudlia obilo užitkov.                          

 

Preberi več >>

POČITNIŠKA HIŠICA v ZGORNJEM JAKOBSKEM DOLU

POČITNIŠKA HIŠICA v ZGORNJEM JAKOBSKEM DOLU

16. oktober 2014

Počitniška hišica v prijaznem okolju narave je želja vsakega posameznika. V zgornjem Jakobskem Dolu smo za našo stranko postavili čudovito hišico, ki se zliva z okoljem, stranki pa nudi kakovost bivanja z lesom obdanimi prostori.     Počitniška hišica je zgrajena iz monolitne smrekove brune debeline 100mm, je dodatno izolirana in primerna za bivanje skozi celo leto. Opremljena je z vsemi potrebnimi komunalnimi, ogrevalnimi in elektro instalacijami, ki so neprogrešljiv del vsakdana.

 

Preberi več >>

GRADNJA PRITLIČNE HIŠE V AVSTRIJI

GRADNJA PRITLIČNE HIŠE V AVSTRIJI

16. oktober 2014

V okolici Graza smo za avstrijskega kupca postavili nov pritličen objekt z razgibanim tlorisom bivalne površine. Notranjost hiše bo krasila monolitna smrekova bruna, zunanjost objekta pa bo obdelana z izolacijo in fasado. Mizarski izdelki objekta so v celoti izdelani v Sloveniji iz slovenskega lesa. Kupci našega podjetja so zadovoljne stranke, ki s ponosom in veseljem sprejemajo dejstvo, da so hiše podjetja LogHOUSE zgrajene kvalitetno in po visokih standardih gradnje lesenih masivnih hiš.  

 

Preberi več >>

PRODAJA LEPLJENEGA LESA

PRODAJA LEPLJENEGA LESA

14. julij 2014

V LogHOUSE dobavljamo vse vrste lepljenega lesa. BSH, DUO, TRIO in KVH lepljen les iz smreke ali macesna je nepogrešljiv del gradnje lesenih masivnih objektov. Pokličite nas in si zagotovite ugodne cene lepljenega lesa.      

 

Preberi več >>

NOVOGRADNJA V LOKOVICI PRI ŠOŠTANJU

NOVOGRADNJA V LOKOVICI PRI ŠOŠTANJU

07. julij 2014

V Lokovici pri Šoštanju smo postavili/zgradili novo leseno masivno hišo. Kupcu bo zagotavljala ugodno in naravi prijazno bivanje na obronkih čudovite pokrajine, ob vhodu v šaleško dolino. Lesena gradnja pa ni samo okolju prijazna, je protipotresna in ognjevarna. Naše lesene masivne hiše so produkt dolgoletnega znanja in osvojenih tehnologij, ki zagotavljajo dihanje lesa tudi po večletnem posedanju konstrukcije. Vsaka hiša je produkt našega zanja, predvsem pa je odraz želja kupca. V ...

 

Preberi več >>