Preberite tudi:

Brunarice poceni, izdelane iz slovenskega lesa vrhunske kakovosti

Brunarice poceni niso slabe kakovosti. Ti besedi nikakor ne pomenita, da so naši izdelki slabši zaradi ugodne cene. Cena je konkurenčna, ker se trudimo le-to narediti strankam čim bolj dostopno, saj se zavedamo, da je gradnja v današnjih časih velik zalogaj za marsikoga. V podjetju LogHouse d. o. o. našim strankam nudimo ugodne plačilne pogoje ter poskrbimo za vse potrebno – od urejanja dokumentacije, do iskanja podizvajalcev. Pri tem naj omenimo, da sodelujemo le s podjetji, ki so zanesljiva ter za opravljeno delo tudi jamčijo. Do danes nismo imeli nobenih slabih izkušenj in čeprav so tipske brunarice poceni (napram konkurenčnim podjetjem), so naši naročniki izjemno zadovoljni ter nas z veseljem priporočijo prijateljem.

Brunarice poceni

Zakaj pa je izdelava brunarice v zadnjih letih za mnoge postala tako zanimiva? Dejstvo je, da smo se začeli (eni bolj, drugi manj) vse bolj vračati k naravi, ceniti kar nam je dano in paziti na okolje in prostor v katerem živimo; mnogi imamo otroke in skrb kako bodo živeli čez nekaj let, postaja vse večja.

Brunarice iz slovenskega lesa so idealen način, kako se temu čim bolj približati. Življenje v njih je popolnoma drugačno, kot smo ga vajeni v klasično grajenih domovih, saj že samo vstop v takšen dom nudi poseben ambient in prijetno zatočišče. Ob vsem stresu moramo najti način kako se sprostiti in začeti živeti bolj mirno, leseno okolje pa nas opozarja da do narave ne smemo biti brezbrižni in brez spoštovanja, saj nam daje samo dobro.

V podjetju vam nudimo poceni brunarice iz slovenskega lesa, ki so visokokakovostne in izdelane iz kvalitetnega in trpežnega domačega materiala. Njegovo kvaliteto preverjamo, kljub temu, da dobavitelji skrbijo, da je les sekan ob pravem času, pravilno sušen in dobro obdelan. Le objekti, ki so izdelani iz vrhunskega materiala, so namreč lahko trdni, ognjevarni, potresno varni… skratka večni.

Brunarice iz slovenskega lesa v različnih izvedbah, za različne okuse

Prvotni namen lesenih hiš izhaja iz življenja pred mnogimi leti, ko je bil les eden redkih gradbenih materialov iz katerega so si ljudje gradili domovanja. Takšen način življenja je kasneje nekoliko upadel, danes pa je vse bolj priljubljen, pa naj gre za izdelavo vikend hišice, ali za izdelavo brunarice, namenjene stalnemu bivanju. Pogosto se ljudje odločijo za brunarice poceni, ki jih dogradijo k hišam in jih uporabljajo kot prostore za druženje, ali za shranjevanje orodja, saj so te lične na pogled in polepšajo okolico hiš. Lepo sovpadajo z vsemi načini gradnje, saj jih je mogoče prilagoditi arhitekturnim zasnovam različnih vrst gradnje.

Brunarice iz slovenskega lesa

Povpraševanje po tipskih brunaricah je na slovenskem trgu vse večje, na kar kaže tudi naraščajoče število njihovih ponudnikov. Prav zaradi velike množice podjetji, ki se ukvarjajo z gradnjo in obnovo lesenih hiš, pa je pred izbiro izvajalca potrebno preučiti njihove reference, saj je le tako mogoče izbrati najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Pri nas izdelava brunaric zajema tipe različnih vrst in namembnosti, ki jih vedno lahko prilagodimo vašim zahtevam.

Izbirate lahko med:

Lesenimi hišami

Bungalovi/brunaricami

Vrtnimi hišami

Lesenimi mobilnimi hiškami

Izdelava tipske brunarice iz slovenskega lesa

Ker je Slovenija dežela bogata z lesom, gradimo izključno brunarice iz slovenskega lesa. Lahko se pohvalimo z dolgoletno tradicijo gradnje in ker nam je zadovoljstvo naročnika na prvem mestu, skupaj s strankami sodelujemo pri idejnih zasnovah. Ves les je sekan na izbranih rastiščih in rezan po predpisanem izboru. Po naravnem sušenju, njegove fizikalne lastnosti izboljšamo še z osušitvijo v sušilnih komorah, kjer dosežemo optimalno vlažnost in mu tako omogočimo dolgo življenjsko dobo.

Izdelava brunarice

Pri gradnji ali obnovi brunarice upoštevamo želje in načrte, hkrati pa s svojim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami, strankam pomagamo do odličnega in kvalitetnega izdelka. Izbirate lahko med različnimi oblikami in dimenzijami lesenih hiš, za različne namembnosti. Najbolj priljubljene so lesene brunarice iz smrekovega lesa saj je le-ta je po sušenju dimenzijsko stabilen in tako niti pri gradnji, niti kasneje ne povzroča težav. Hiše iz smrekovega lesa so tudi čudovite rdečkaste barve, ki je najbolj priljubljena pri nas. Svoj objekt lahko nadgradite še s travnato streho, ki bo resnično ustvarila prijeten dom za vso družino.

V primeru različnih vprašanj ali dvomov smo vam vedno na voljo, zato nas pokličite nas, ali nam pišite po elektronski pošti. Na naši spletni strani boste našli vse podrobnosti o sistemih gradnje ter o akcijah in novicah našega podjetja. Skratka, na voljo vam je ves prodajni program trdega dela in izkušenj dolgih let. Oglejte si ponudbo poceni brunaric ter vrtnih hišk in preberite vse kar vam bo pomagalo do odločitve.

Seveda pa nas lahko tudi obiščete v poslovalnici, kjer vam bo ekipa strokovnjakov pomagala odgovoriti na vse kar vas zanima. Navdušeni boste nad prijaznostjo in strokovnostjo osebja ter nad kvaliteto produktov. Odločite se in naročite svojo poceni brunarico še danes.