Vrtni paviljoni

Vrtni paviljoni so namenjeni dekoraciji in popestritvi vašega vrta oz. zaključni zunanji ureditvi stanovanjskega kompleksa.


V osnovnem programu sta na voljo dve tipski izvedbi paviljonov; 4- in 6-kotni paviljoni odprtega tipa. Pri obeh tipih so osnovni konstrukciji dodane lesene mreže kot zavetrje in dekorativni okras. V ponudbi pa imamo tudi 6-kotni paviljon zaprtega tipa, ki je izdelan iz brun in lesenih mrež.


Najmanjša dimenzija 4-kotnega paviljona je 2,92 x 2,92 m, sicer pa se lahko izdelajo tudi 4-kotni paviljoni naslednjih dimenzij: 3,5 x 3,5 m, 4 x 4 m, 3 x 4 m in 4 x 5 m.


Vrtni paviljon se lahko postavi na ravno tlakovano podlago, točkovne temelje ali betonsko ploščo. Konstrukcija vrtnega paviljona je torej izdelana iz nosilnih stebrov in strešne konstrukcije. Vrtni paviljoni, estetsko dovršene lesene hišice, imajo vogale ojačane z lesenimi mrežami, ki hkrati dajejo paviljonu lepši videz. Vsi stebri paviljona so sidrani s kovinskimi kotniki v temeljno podlago. Streha je štiri- ali šest-kapnica, z naklonom 21° in je izdelana iz opaža, ki je hkrati tudi strop paviljona. Predlagamo kritino lahke izvedbe.


Vrtni paviljon oz. elementi odprte lesene hiške so enkrat popleskani z zaščitnim impregnacijskim premazom. Ker so elementi paviljona točno obdelani, je njihova montaža enostavna. S pomočjo priloženih navodil lahko vrtni paviljon sestavite tudi sami.

 

Poleg pavilijonov v ponudbi tudi lesene vrtne hiške.