Izdelava kakovostne lesene brunarice po ugodni ceni

Brunarica je prostor kamor lahko spravite orodje, je tudi prostor, namenjen vsakomur, ki tople dneve rad preživlja v naravnem okolju in jo uporablja kot vikend, najbolj zaželene pa so zagotovo bivalne brunarice, ki so sanje mnogih, ki jim bivanje v prijetnem, naravnem domu veliko pomeni. Že imate leseno brunarico, ali iščete izvajalca za obnovo brunarice? Obrnite se na naše podjetje Loghouse d. o. o., saj za vas ne izdelujemo samo čudovitih brunaric po meri, temveč jih tudi že dolga leta popravljamo. Lesene brunarice so sicer zelo vzdržljiv tip objektov, vendar je les naraven material in zato lahko sčasoma na njem nastanejo poškodbe, še posebej, če brunarica ni redno vzdrževana. V takšnih primerih se je potrebno odločiti za obnovo brunarice, ali pa morda za izdelavo nove, če je obstoječa že preveč dotrajana. To velja predvsem za manjše brunarice, katerih cena je zelo konkurenčna. Pri nas vam nudimo zanesljivo, kakovostno, hitro in cenovno ugodno obnovo in izdelavo lesene brunarice, da bo ta lahko služila svojemu namenu ter vam estetsko in funkcionalno dopolnila dvorišče, ali pa vam nudila zavetje pred vsakodnevnim stresom, ko jo boste uporabljali kot vikend hišico. 

 

Obnova lesene brunarice

 

Kdaj je treba razmišljati o obnovi lesene brunarice?

Postavitev brunarice v gozdu je privlačna ideja za katero se mnogi tudi odločijo, vendar se je potrebno zavedati, da bo les na takšnem mestu izpostavljen vlagi, padajočim vejam, razrasti mahu in vremenskim nevšečnostim, zato bo lesena brunarica bolj potrebna rednega vzdrževanja in po vsej verjetnosti tudi popravila prej, kot bi ga potrebovala če bi stala na čistini. V primeru, da pa pride do različnih poškodb lesa, je priporočljiva njena čimprejšnja sanacija, da se prepreči nadaljnja škoda, ki bi nastala na brunarici. Pri obnovi brunarice lahko upoštevamo prvotno zasnovo, lahko jo tudi posodobimo in prilagodimo vašim željam, ali pa se po vaših navodilih lotimo izdelave brunarice čisto na novo.

 

Izdelava lesene brunarice po ugodni ceni

 

Lesena brunarica izdelana po meri strank in njihovih željah

 

V našem podjetju, vam poleg obnove nudimo tudi kakovostno izdelavo lesene brunarice po meri. Brunarice po meri so kot nalašč za uresničitev sanj o sanjski leseni hišici za občasno prebivanje na idilični lokaciji, ali na domačem vrtu, bolj namenjeni za druženje oz. spravilu orodja in ostalih pripomočkov za delo na vrtu. Ker je les zelo prilagodljiv naravni material, lahko z njim izvedemo zelo raznolike arhitekturne rešitve. Brunarice po meri so lahko velike in zahtevnih oblik, lahko pa so majhne in enostavne – ta razpon omogoča tudi različne cenovne rešitve za čisto vsak žep. Če si ne želite brunarice po meri, temveč imate raje preverjene oz. standardne modele lesenih hišk, potem vas vabimo, da si ogledate našo spletno stran, kjer so predstavljeni modeli brunaric, izdelani po zasnovah vrhunskih arhitektov. Vse tipske lesene brunarice lahko dodatno prilagodimo vašim zahtevam, pri čemer nam bodo pomagale naše bogate izkušnje, ki smo jih pridobili skozi dolga leta dela z lesom in povratne informacije naših zadovoljnih naročnikov.

 

Brunarica za bivanje ali kot vikend

 

Kaj še odlikuje leseno brunarico poleg njene lepote?

Brunarica nudi visoko kakovost bivanja in močno vpliva na počutje, razpoloženje in zdravje stanovalcev. Domačno vzdušje, ki jo lahko pričakujete le obkroženi z naravnim materialom, prijetna klima, za katero poskrbi kakovosten les, iz katerega je brunarica izdelana ter natančna gradnja, so predpogoji za prijetno in varno življenjsko okolje. Vsakdo, ki se je odločil za izdelavo brunarice in stalno bivanje v njej, ne bi več zamenjal za klasično, zidano hišo, saj je kvaliteta življenja v leseni brunarici na neprimerno višjem nivoju.

 

Dejstvo, ki ga moramo omeniti in je morda najpomembnejše, je varčnost. Les je namreč odlični zvočni in toplotni izolator, zato je ogrevanje in ohlajanje takšnega domovanja cenovno zelo prijazno uporabnikom. Prav tako ima les lastnost, da v vlažnih dneh vpija vlago, katero oddaja nazaj v prostore brunarice, ko je zrak suh. Torej, je vlaga v notranjosti vedno optimalna in zdrava, zato blagodejno vpliva na ljudi, ki imajo pljučne bolezni in druge težave z dihali ter alergije. Prav tako je požarna varnost, ki jo nudijo lesene brunarice, mnogo boljša kot pri klasičnih zidanih hišah, saj les prevzema mnogo večje požarne obremenitve in pozneje popusti pred ognjem. Zoglenela plast, ki nastaja pri gorenju, je nekakšna zaščita, ki jo ne boste našli pri nobenem drugem materialu. Tudi potresna varnost lesenih brunaric je izjemno visoka, saj so le-te lažje in se elastičneje odzivajo na premike tal. Nenazadnje pa je izdelava brunarice prijazna okolju, saj je sestavljena iz ekološko neoporečnih materialov, katerih obdelava minimalno škoduje naravi. Kaj pa cena brunarice? Zagotovo si predstavljate višjo kot je v resnici, zato nikar ne sklepajte prehitro.

 

V vsakem primeru vam zagotavljamo, da boste z dokončanim objektom zadovoljni, kakor so bile že številne stranke pred vami. Za dodatna pojasnila smo vam vedno na voljo preko telefona ali elektronske pošte. Naj vaše sanje o lastni leseni brunarici postanejo resničnost!

 

Bivalna lesena brunarica