Preberite tudi:

Lesene mobilne hiške

Pestra ponudba lesenih hiš podjetja LogHOUSE vključuje tudi čudovite lesene mobilne hiške, stanovanjske hiše in vrtne hišice, ki so vrhunsko zasnovane in oblikovane tako, da izkoristijo vse pozitivne lastnosti lesa. Hiše ustvarjajo naravno bivalno okolje, saj les diha. Pri gradnji se uporabljajo ekološko neoporečni materiali, zato so prijazne tako do okolja kot do stanovalcev. Zaradi toplotne in zvočne izolativnosti so prijetne – pozimi tople, poleti hladne. Poleg tega so varne, tako požarno kot potresno. Za podrobnejše podatke smo vam na voljo v podjetju LogHOUSE, kjer bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam dali vsa potrebna pojasnila.

 

Oblikovanje lesene mobilne hiške

V podjetju LogHOUSE imamo za svoje stranke na voljo nekaj standardnih hiš, lahko pa vam izdelamo tudi hišo po meri. Še ena prednost pri oblikovanju lesene mobilne hiše, hiške ali hišice je v tem, da je les izjemno prilagodljiv material. To pomeni, da se brez težav prilagodimo tako rekoč vsem vašim željam. Če imate načrte že izdelane, jih prinesite k nam in izdelali vam bomo hišo po vaših načrtih. Če jih še nimate, vam lahko nudimo celotno storitev od idejne zasnove do projekta in izvedbe. Manjše hiške ali velike stanovanjske hiše – prav vse imamo na razpolago.

 

Prednosti lesene mobilne hiške/ hišice ali hiše

Poleg prednosti, ki jih ponuja les kot gradbeni material, ne smemo pozabiti tudi na prednosti, ki jih nudi tako imenovana mobilnost. Lesene mobilne hiške so izjemno praktične, saj so – tako kot že ime samo pove – mobilne. To pomeni, da so premične oziroma da jih lahko po potrebi premaknete na drug, primernejši prostor. ravno iz tega razloga so lesene mobilne hišice LogHOUSE izjemno priljubljene kot počitniške hiške ali vikendi. Če si po nekaj letih na enem mestu želite dopust preživljati drugje, lahko hiško preprosto premaknete. Kaj ni to čudovito?