Cena gradnje brunarice za naše naročnike je zelo dostopna

Cena gradnje brunarice je pri nas ugodna in dostopna, saj se trudimo približati najrazličnejšim naročnikom. Brunarice so resda lahko videti kot hiše iz pravljice, a to še ne pomeni, da je zanje treba odšteti ogromno denarja. Cena gradnje brunarice je lahko tudi zelo nizka: pri nas je dobavljiva tudi brunarica na ključ za 40.000 EUR. Dandanes se vse več ljudi odloča za izdelavo brunaric po naročilu. V nasprotju s splošnim prepričanjem tu ne gre le za manjše vikende in počitniške hiške, ampak tudi za velika stanovanjska bivališča na podeželju in v celo mestih. Gradnja brunarica je za vas izredno enostavna, poleg tega pa ste na ta način deležni tudi številnih ugodnosti in prednosti, ki so za tiste, ki se odločijo za klasično zidano gradnjo s pomočjo umetnih materialov nedosegljive.

 

Izdelava lesene brunarice

 

Že sama izdelava brunaric poskrbi za prijetnejše bivanje

Les je naraven material - drevesa, ki jih posekamo, so živa bitja. Za živa bitja pa veljajo določene zakonitosti: strupene in škodljive snovi enostavno ne morejo biti del njihovega telesa. Gre za logično izpeljanko, ki pa se je v gradbeništvu še vse premalo zavedamo.

 

Les

 

Moderni človek se zapira v hermetično zaprta bivališča, ki jih gradi iz umetnih materialov, ki so vse prepogosto človeškemu telesu neprijazni. Veliko teh materialov se namreč proizvaja s pomočjo škodljivih kemikalij in postopki izdelave so pogosto tudi toksični. Zato ni razumno, da si nekritično postavljamo bivališča s pomočjo tovrstnih materialov.

Les pa zagotavlja zdravo in človeku prijazno okolje. V hiši iz lesa, kot je brunarica, lažje zadihate, se bolje počutite in lahko zares uživate v vsakem dnevu. Poleg tega leseno okolje daje tudi velik občutek domačnosti in udobja. Brunarice so vedno tople in prijazne. Povežejo nas z naravo in v nas vzbudijo nostalgični občutek.

 

Ceno gradnje brunarice se absolutno splača plačati

Lesene brunarice po naročiluZaradi vseh naštetih razlogov je cena gradnje brunarice več kot upravičena, saj boste na ta način kar najbolj poskrbeli zase in za svoje bližnje. Dobili boste čudovit dom za odmik od norega vsakdana. Prostor, kjer se boste sprostili in umirili. Dobra novica je tudi, da izdelava brunaric lahko poteka zelo hitro. Upoštevali bomo vaše ideje in želje ter vam pomagali s svojimi bogatimi izkušnjami in nasveti. Če vas zanima brunarica na ključ, vas vabimo, da se nam oglasite in poskrbeli bomo, da bo za vas cena gradnje brunarice kar se da ugodna. Odvisna je od več dejavnikov, še najbolj od želene velikosti, oblike in izbranih materialov. Mogoče je dobiti že brunarico na ključ za 40.000 EUR, kar je res izredno dostopno. Kdorkoli je kdaj živel v hiši, ki je postavljena iz lesa, se zaveda številnih prednosti, ki jih ima takšno bivališče pred klasičnimi zidanimi gradnjami. Ta ekološka hiša bo varčna, okolju prijazna in zares kakovostne izdelave.

 

Zakaj odločitev za brunarico na ključ

Lesena brunaricaPri gradnji brunarice cena in pa tudi časovna dolžina projekta zavisita predvsem na tem, koga za izdelavo izberete. Brunarico lahko naročite do določene faze ali pa se odločite, da celotno izgradnjo predate enemu izvajalcu. Glavna prednost tako imenovane brunarice na ključ je popolna preložitev odgovornosti, s čimer se odrečete stresu, usklajevanju in organiziranju različnih podizvajalcev. Vsekakor je to prava odločitev za naročnike, ki si projekt izdelave brunarice želijo zaključiti v najhitrejšem času in bi si pri tem radi prihranili tudi kar nekaj živcev. Vsakdo, ki se je kdaj lotil gradbenega projekta, se zaveda, kako stresna je lahko koordinacija različnih del. Čakanje, preverjanje kakovosti, usklajevanje, prepričevanje, pogajanje ... Če se ne želite spopasti z vsemi temi nalogami, vsekakor priporočamo brunarico na ključ. V takšno izvedbo so zajeta vsa gradbena dela, torej sami poskrbite samo še za notranjo opremo.

 

Brunarica bo najhitreje na voljo za vselitev. Nadalje lahko natančneje načrtujete končni strošek izdelave brunarice, saj je najmanj možnosti za nepredvidene stroške. Z enim izvajalcem se dogovorite za ceno in za rok, tako da ni vmesnih presenečenj.

Če pa imate primerne izkušnje in tudi poznane izvajalce, se lahko odločite za gradnjo brunarice do določene faze. To je dobro tudi v primeru, ko želite kaj postoriti sami, biti bolj svobodni in kreativni ter imate dovolj časa, da se tega tudi lotite. Pri Loghouse poslušamo vaše želje in se uskladimo z vašimi pričakovanji. Stopite v stik z nami, da se dogovorimo za obseg del, ki jih želite, da bo cena gradnje zadovoljiva, končni produkt pa na najvišji ravni.